OM MIG

Livet i Centrum

 

 

 

 

 

 

- din vej til en sund livsstil -

Om mig

Jeg hedder Marianne Bjering Tornøe og bor i Ishøj sammen med min mand og to døtre.

Jeg valgte i 2014 at sige min stilling op som støtte- og ressourcepædagog i Ishøj Kommune for at fordybe mig i det sundhedsfaglige område med fokus på vægttab og livsstil, og nu ser jeg frem til at kunne blive vejleder og motivator i din vej til en sund livsstil.

 

Info: Jeg benytter mig bl.a. af At Work's materialer under "Din Slankekonsulent"

 

Uddannelser:

Edb-assistent (Herlev Edbskole)

Bachelor i pædagogik (Højvangseminariet)

Fra At Work-skolen:

Kostvejleder og Slankekonsulent

Konsulent i Procesernæring med specialerne:

Børn og overvægt

Stenalderkost, Økologi og Vegetarisme

Helbredstjek

 

Indehaver af Livet i Centrum Cvr: 37233846

LIDT OM MIN HISTORIE:

 

Jeg har prøvet lidt af hvert og har I mange år arbejdet i forskellige jobs som socialpædagog - blandt andre med børn med særlige behov og voksne med med nedsat psykisk og fysisk funktionsevne.

Da jeg har et stort erfaringsgrundlag i arbejdet med især børn, ligger det mig meget på sinde, at børn skal have mulighed for at leve sundt.

 

Min faglige interesse for sundhed og livsstilsændringer er opstået af mine egne behov for at ændre livsstil.

 

Jeg har for så vidt altid levet sundt, men har desværre haft et massivt sukkermisbrug. Dette startede, da jeg som teenager begyndte at spise ekstreme mængder af slik I smug, mens jeg lå i min seng og læste den ene roman efter den anden. Dengang betød det ikke så meget for min vægt, da jeg samtidig trænede alle ugens dage, så jeg tog ikke på af det, selvom jeg altid har syntes, at spejlet viste et alt for stort billede af mig.

 

I takt med at jeg fik mere at se til, og da jeg først måtte skære ned på og senere helt stoppe med min sport - badminton, på grund af skader i både ryg og ankler og som følge af en lang periode med diverse forsøg på at få børn, er min vægt lige så stille og roligt blevet mere og mere forøget.

Jeg har nok prøvet de fleste slankekure, men først da jeg for nogle år siden tog på et 6 ugers ophold på en livsstilsskole, har jeg fået styr på mine tanker om mig selv og dermed også mit billede af mig selv. Ja - jeg har stadig ikke en såkaldt normalvægt, men jeg lever et sundt liv med fokus på sund kost og motion, og måske allervigtigst er jeg glad for den, jeg er - for det allervigtigste i processen med at ændre livsstil er at få styr på tankerne.

Jeg har stadig et skævt forhold til sukker, men jeg har styr på, hvordan jeg skal takle det.

Jeg går ikke ind for et liv helt uden sukker, for der skal være plads til at nyde et stykke kage, en is eller et glas vin i weekenden eller ved særlige lejligheder, hvis blot der er balance I hverdagen.

Jeg tager af og til nogle usunde valg, men valgene er bevidste, på samme måde som mine sunde valg bliver taget bevidst.

 

Min overbevisning er, at vægten bare er et tal, så mit fokus er sund kost og motion, der giver mig velvære og balance.